Tineke de Nooij

Tineke de Nooij voormalig presentator van NPO Radio 5. Het tijdslot dat Tineke de Nooij met haar TinekeShow vulde in de Omroep MAX-programmering op NPO Radio 5 wordt vanaf zaterdag 5 februari overgenomen door Angela Groothuizen.


Tineke De Nooij Met Kyboe

1 day agoTineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van TinekeShow.

. Tineke de Nooij stopt per direct op NPO Radio 5. Radio- en tv-presentator Özcan Akyol ook bekend als Eus keert vanaf 28 januari terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen. 1 day agoNa ruim 60 jaar radio neemt Tineke de Nooij morgen afscheid van het medium.

Het wordt een extra lange uitzending die wordt gemaakt vanuit Beeld. Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5. Het wordt een extra lange uitzending die wordt gemaakt vanuit Beeld.

In the last TinekeShow special guests will join Omroep Max announced today. Eind oktober vorig jaar gaf Tineke de Nooij aan te willen stoppen met haar wekelijkse programma op NPO Radio 5. In 1993 kreeg De Nooij de Prix dhumanité voor het werk dat ze deed voor kinderen die slachtoffer waren geworden van de kernramp van Tsjernobyl.

Ze blijft aan Omroep MAX verbonden en zal waar nodig invalwerk voor MAX verrichten. Het wordt een extra lange uitzending die wordt gemaakt vanuit Beeld. Zoals bekend heeft Tineke 27 april wordt ze 81 besloten meer van haar vrije tijd te.

En deze keer ook een radiopersoonlijkheid. Tineke de Nooij. Tineke de Nooij in extra lange en feestelijke uitzending te horen bij MAX Dit zijn de genomineerde programmas van De Nachtwacht Award 2022 Ook Vlaanderen in actie tegen grensoverschrijdend gedrag binnen de media.

Tineke was the first female deejay of the Netherlands Radio Veronica. Angela Groothuizen volgt Tineke de Nooij op bij NPO Radio 5. Flinke stijging Sky Radio en Radio Veronica 21 december 2021 Luistercijfers oktober november 2021 Qmusic marktleider 21 december 2021.

De Nooij besloot meer van haar vrije tijd te genieten en te gaan reizen. Tineke de Nooij is op zaterdag 29 januari 1200-1600 uur voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van de Tineke Show live vanuit het Hilversumse museum Beeld Geluid. Daarmee komt er een einde aan Tinekes rijke en memorabele radio- en televisiecarrière van.

Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5. Various artists also perform live. De omroepvereniging die zich richt op mensen van 50 jaar en ouder leverde in 2004 haar beleidsplan in bij het Commissariaat voor de MediaMen wilde kwalitatief hoogwaardige.

In 1973 kreeg De Nooij de OSSEKAR voor haar goede werk voor Nederlandse popmuzikanten. Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld Geluid en is te horen van 1200 tot 1600 uur bij MAX op NPO Radio 5 en te kijken via nporadio5nl. In dit vijfde seizoen van De Geknipte Gast komen opnieuw veel BNers langs.

Wel blijft ze verbonden aan de omroep en zal ze invalwerk blijven doen. Tineke de Nooij neemt afscheid in extra lange en feestelijke uitzending Tineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de uitzending van TinekeShow. Tineke de Nooij uitgezwaaid bij NPO Radio 5 met speciale show Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5.

Omroep MAX is een Nederlandse publieke omroepDe omroep werd in het najaar van 2002 door Jan Slagter opgericht en startte met uitzenden op zaterdag 3 september 2005 op zowel radio als televisie. Tineke de Nooij will present the very last episode of her next Saturday TinekeShow van Omroep Max on NPO Radio 5. Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld en Geluid en is te horen van 1200 tot 1600 uur bij MAX op NPO Radio 5 en te kijken via nporadio5nl.

Johnny de Mol says he has an hour with the editors of his talk show today Hlf8 spoken in response to the scandal surrounding sexually transgressive behavior at The Voice of Holland. Tineke de Nooij is geboren zonder rechterpink. Te volgen op NPO Radio 5 en te bekijken via nporadio5nl.

Listen to the interview at the Tineke Show NPO Radio5. It will be an extra long broadcast that will be made from Sound Vision in Hilversum. Deze speciale radio-uitzending wordt live uitgezonden vanuit Beeld Geluid en is te horen van 1200 tot 1600 uur bij MAX op NPO Radio 5 en te kijken via nporadio5nl.

Patrick Kicken. Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5. We spreken haar uitgebreid over.

On May 26th 2016 I was interviewed by Dutch radio and television legend Tineke de Nooij. In een vier uur durende TinekeShow presenteert ze voor het allerlaatst haar programma. Tineke de Nooij is te gast in het nieuwe vijfde seizoen van het tv-programma De Geknipte GastOok Wende Snijders Nadia Moussaid Peter Plasman Robert ten Brink en Defano Holwijn nemen vanaf 28 januari plaats in de kappersstoel van.

Ook bij de radio gaat al jaren een verhaal rond over vermeend misbruik De laatste TinekeShow. Tineke de Nooij is op zaterdag 29 januari voor de laatste keer te horen in de allerlaatste uitzending van TinekeShow. Ze is vanaf 5 februari elke zaterdag tussen 1200 en 1400 uur te horen met het Omroep MAX-programma.

Angela zegt enorm uit te kijken naar het programma. MAX neemt afscheid van Tineke de Nooij Zaterdag 29 januari om 1200 uur start een maar liefst vier uur durend speciaal programma op NPO Radio 5 waarin MAX afscheid neemt van Tineke de Nooij. De Mother van Big Brother de vrouw die het programma in 1999 opzette en tot een tv-sensatie maakte werd begin december ziek en haar einde tekende zich onmiddellijk af.

MAX-directeur Jan Slagter meldt daarover het volgende. We gaan goede muziek mooie verhalen en veel liefde en vrolijkheid brengen Omroep MAX-directeur Jan Slager. Tineke de Nooij 80 presenteert volgende week zaterdag de laatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5.

The presenter felt that there were a lot of emotions among his colleagues and therefore listened and asked questions he said on his show tonight.


Pinterest


Tineke De Nooij Vrouw Fitbit Jeugdherinneringen


Dj Tineke De Nooij Op Radio Veronica 192 En 538 Youtube Veronica Old Time Radio Dj


Tineke De Nooy 1967 People Famous People Offshore

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel